Мексико постави в събота нов рекорд на потвърдените случаи на

...
Мексико постави в събота нов рекорд на потвърдените случаи на
Коментари Харесай

Мексико регистрира нов рекорд на потвърдените случаи на COVID-19

Мексико постави в събота нов рекорд на потвърдените случаи на коронавирусна инфекция, като регистрира за първи път над 9000 новозаразени и задмина предишния максимум, постигнат ден по-рано, сочат официални данни, цитирани от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11056
Министерството на здравеопазването съобщи за нови 9556 случая на заразяване, задминавайки предишния рекорд от 8458 новозаразени в петък.

Мексико надмина Великобритания по брой на жертвите на коронавируса

Министерството е регистрирало и още 784 смъртни случая. Така заразените с новия коронавирус в Мексико станаха общо 434 193, а жертвите - 47 472.

В петък Мексико надмина Великобритания по брой на потвърдените жертви на коронавируса, с което страната стана третата най-тежко засегната в света, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11056  Виетнам оповестява за нови случаи на COVID-19, управляващите в Дананг тестват цялото население Виетнам оповестява за нови случаи на COVID-19, управляващите в Дананг тестват цялото население  Над 1000 умряли от COVID-19 за денонощие в Бразилия Над 1000 умряли от COVID-19 за денонощие в Бразилия  146 новозаразени с COVID-19 у нас, двама са умряли 146 новозаразени с COVID-19 у нас, двама са умряли
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР