Континентален Китай обяви за 46 нови случая на зараза с

...
Континентален Китай обяви за 46 нови случая на зараза с
Коментари Харесай

Китай обяви 46 нови случая на коронавирус. 42 от тях са на хора, пътували зад граница

Континентален Китай обяви за 46 нови случая на зараза с новия коронавирус, от които 42 са на хора, пътували зад граница, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5000
Вчера новите случаи бяха 42.

Съобщава се и за 34 нови случая на зараза без симптоматика. Това е по-малко в сравнение с вчера, когато тези случаи бяха 47.

Втора вълна на COVID-19 връхлетя Сингапур

За последното денонощие в континентален Китай са починали още 3 заразени с коронавируса, а излекувалите се са 70. Две от жертвите са в Ухан. Там обаче няма нито един нов случай на зараза за последното денонощие, допълва ТАСС.

Общият брой на починалите в Китай от началото на епидемията възлиза на 3339 души, а общият брой на заразените е 81 953 души.

Китай изпрати в Русия група медицински експерти за борба с коронавируса, съобщи китайското външно министерство. Пекин вече прати експерти и в Италия.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5000  Тотална възбрана за излизане в 30 турски провинции Тотална възбрана за излизане в 30 турски провинции  Тръмп ще направи идната седмица известие по отношение на финансирането на СЗО Тръмп ще направи идната седмица известие по отношение на финансирането на СЗО  Италия удължава ограничаващите ограничения поради ковид Италия удължава ограничаващите ограничения поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР