Като цяло мерките работят, но трябва да се отчита, че

...
Като цяло мерките работят, но трябва да се отчита, че
Коментари Харесай

Димитър Манолов: В пандемията най-много страдат тарикатите, които са получавали предимно пари под масата

Като цяло мерките работят, но трябва да се отчита, че много бизнеси страдат, не мога да кажа, че и компенсациите са достатъчни. Това каза в предаването " Офанзива " по Нова Нюз Димитър Манолов, президент на КТ " Подкрепа ".

Според него най-много страдат " тарикатите, които са получавали предимно пари под масата ". Той също смята, че протестът на ресторантьорите се политизира.

" Не сме забелязали драстично повишаване на безработицата по време на пандемията, макар, че това е условно, защото безработни се водят само тези, които се регистрират в бюрото по труда ", информира президентът на " Подкрепа ".

" Добавка към пенсията се отпуска по стаж и възраст, добавката и първата пенсия са две различни неща, при добавката каквото си сложил ти, то си е твое, единственото условие е да имаш навършена възраст ", разясни Манолов въпроса за втората пенсия.

Синдикалистът вярва, че икономически растеж не благодарение на правителството, а обикновено се случва въпреки него. Той е убеден, че е можело да се направи още много като компенсации и мерки към бизнеса и работещите заради пандемията.

Димитър Манолов увери, че би се ваксинирал при първа възможност, но и вярва, че това е личен избор на всеки един човек.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19111  Полицията спипа 37 души в нощно заведение в центъра на Варна Полицията спипа 37 души в нощно заведение в центъра на Варна  Вирусолог: Скоро броят на инфектираните с ковид у нас може да скочи внезапно Вирусолог: Скоро броят на инфектираните с ковид у нас може да скочи внезапно  Расте броят на инфектираните с новия английски вариант на ковид у нас Расте броят на инфектираните с новия английски вариант на ковид у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР