Испания ще отвори отново границите си за чуждестранни туристи от

...
Испания ще отвори отново границите си за чуждестранни туристи от
Коментари Харесай

Испания отваря границите си за чуждестранни туристи от юли

Испания ще отвори отново границите си за чуждестранни туристи от юли, съобщи премиерът на страната Педро Санчес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8549
Испания приема повече от 80 милиона посетители годишно.

Съобщавам, че от юли Испания ще се отвори отново за чуждестранни турсти в условия на безопасност, каза Санчес, обещавайки безопасността както на местните жители, така и на посетителите на фона на пандемията от коронавируса.

Той добави, че страната „ има нужда от туризъм и туризмът се нуждае от безопасност както в произхода, така и в дестинацията, както и че правителството планира повторното отваряне от седмици.

Въпреки че държавата е сред най-засегнатите от пандемията европейски нации, испанският премиер призова гражданите да започнат да планират почивки в Испания, а предприятията да се подготвят за възобновяването.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8549  Питат лекарите за здравните проблеми, които пандемията от COVID-19 провокира Питат лекарите за здравните проблеми, които пандемията от COVID-19 провокира  Турция отваря две нови лечебни заведения за лекуване на пациенти с COVID-19 Турция отваря две нови лечебни заведения за лекуване на пациенти с COVID-19  Чехия отвори КПП-та си по сухопътните граници с Австрия и Германия Чехия отвори КПП-та си по сухопътните граници с Австрия и Германия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР