Извършена е цялостна дезинфекция на административната сграда на Община Опака

...
Извършена е цялостна дезинфекция на административната сграда на Община Опака
Коментари Харесай

Извършена е цялостна дезинфекция на сградата на Община Опака

Извършена е цялостна дезинфекция на административната сграда на Община Опака на бул. " България ". С вирусоциден разтвор са обработени всички помещения, като е наблегнато на местата за обслужване граждани, съобщиха от пресцентъра.

Обработката с широкоспектърния препарат " Клодан D " включва и сградата на дирекция " Местни данъци и такси ". Мярката е превантивна и е заради извънредното положение и ограничаване на разпространението на Коронавирус -19. Заради дезинфекционната дейност се е наложило служителите от администрацията да бъдат изведени извън сградата и да преустановят работа за половин час.

Дезинфекцията се осъществява от ОП " Дезинфекционна станция " в изпълнение на препоръките на Оперативния кризисен общински щаб.

Община Опака са въведен строги предпазни мерки. Пропускателният режим в сградата е ограничен - гражданите се обслужват само на първия етаж. В сградата се допуска по един човек, който задължително преминава санитарен контрол, припомнят още в съобщението.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13578  Премиерът с забавен коментар за маските и ковид

Премиерът с забавен коментар за маските и ковид  Премиерът с забавен коментар за маските и ковид Премиерът с забавен коментар за маските и ковид  Петима души от обществено заведение в Русе са с ковид Петима души от обществено заведение в Русе са с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР