Изборите ще се проведат в указаната дата от президента. Ние

...
Изборите ще се проведат в указаната дата от президента. Ние
Коментари Харесай

Министърът на здравеопазването обяви кога ще са изборите и при какви мерки

Изборите ще се проведат в указаната дата от президента. Ние ще изработим всички изисквания за спазване на противоепидемичните мерки. Това обви министърът на здравеопазването по време на брифинг пред сградата на МЗ, предаде Novini.bg.

" Повече от два месеца работи екип и от Министерство на здравеопазването под ръководството на вицепремиера Дончев. Този екип има задачата да изработи именно цялата логистика на провеждането на изборите. Те ще се проведат в указаната дата от президента. Ние ще изработим всички изисквания за спазване на противоепидемичните мерки, обсъждат се всички възможни варианти ", обясни здравният министър.

По-рано днес президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на заяви, че парламентарните избори ще са на 28 март следващата година.



" Изборите трябва бъдат проведени в срок, с доставени и лицензирани машини и с всички мерки, които да гарантират правото на всеки българин на вот, с минимален риск за здравето ", обяви държавният глава.

Той призова да се създадат необходимите условия от тези, от които зависи това – изборна администрация, изпълнителна власт и законодателна власт.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16383  Индийци подписаха брак в болница, булката е с COVID-19 Индийци подписаха брак в болница, булката е с COVID-19  Рекордно равнище на раждаемост в Сърбия девет месеца от началото на пандемията Рекордно равнище на раждаемост в Сърбия девет месеца от началото на пандемията  Половината от Коронавирус леглата в лечебните заведения в Ловешкo са свободни Половината от Коронавирус леглата в лечебните заведения в Ловешкo са свободни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР