Занимаващите се с танци, творчество и музика излизат на мирен

...
Занимаващите се с танци, творчество и музика излизат на мирен
Коментари Харесай

Протест в София - искат отваряне на залите за изкуство

Занимаващите се с танци, творчество и музика излизат на мирен протест под наслов „ Да отворим залите “. Акцията започва в 11.45 пред Министерския съвет.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8435
Въпреки разхлабването на противоепидемичните мерки, заетите в тази сфера още не работят и залите им остават затворени.

Освен за възобновяване на дейността им, те настояват и за финансова помощ от държавата както за изминалия период на забраната, така и за бъдещи периоди, в които секторът може да пострада отново.

Основните искания са да се разреши работата в зали и помещения на закрито, в които се провеждат занятия от танцовото, творческото и музикалното изкуство от юридически и физически лица. Според протестиращите сега е налице парадоксът на закрито да може да се практикува спорт, но не и култура.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8435  В Исландия ограниченията се разхлабват още повече В Исландия ограниченията се разхлабват още повече  Общото положение на 25-имата най-богати в света се е нараснало с 255 милиарда $ за два месеца Общото положение на 25-имата най-богати в света се е нараснало с 255 милиарда $ за два месеца  Нови 282 умряли от ковид във Англия Нови 282 умряли от ковид във Англия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР