За изминалите 24 часа новите случаи на коронавирусна инфекция в

...
За изминалите 24 часа новите случаи на коронавирусна инфекция в
Коментари Харесай

Пет са новите случаи на COVID-19 в област Кюстендил

За изминалите 24 часа новите случаи на коронавирусна инфекция в област Кюстендил са пет, съобщиха от Областния кризисен щаб. Положителни проби са дали трима души от община Дупница, има по един новозаразен и от общините Рила и Кочериново, предаде БТА.

В отделението на МБАЛ " Д-р Никола Василиев " в Кюстендил има един настанен пациент. Той предстои да бъде изписан днес, информираха от болничното заведение. В Общинската болница в Дупница за лечение остават двама пациенти, като състоянието им е сравнително стабилно.

Няма новозаразени учители и ученици, каза за БТА областният управител Виктор Янев. Сред заболелите през последните дни са учител и четирима ученици от 4-ти клас на ОУ " Св. Климент Охридски " в Дупница. Класът там е под карантина, а учебните занятия за останалите ученици продължават. Сред заболелите в последните дни е и учител от училището в Бобовдолския затвор.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12679  Чехия обмисля въвеждане на изключително състояние поради ковид Чехия обмисля въвеждане на изключително състояние поради ковид  Рекорден брой новозаразени с ковид в Румъния Рекорден брой новозаразени с ковид в Румъния  Над 320 млн. лева от Оперативна програма Над 320 млн. лева от Оперативна програма " Човешки запаси " са мобилизирани за оправянето с последствията от COVID-кризата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР