Епидемията от COVID-19 в Норвегия е под контрол, обяви здравният

...
Епидемията от COVID-19 в Норвегия е под контрол, обяви здравният
Коментари Харесай

Норвегия смята, че е овладяла епидемията от коронавируса на своя територия

Епидемията от COVID-19 в Норвегия е под контрол, обяви здравният министър Бент Хьойе, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4451
Сега степента на възпроизвеждане на болестта, тоест броят хора, които всеки болен заразява, е паднала под прага от 1 и е вече 0,7.

Норвегия удължи до 13 април ограничителните си мерки за овладяване на епидемията от коронавируса

За сравнение този показател е бил 2,5, преди в средата на март да се приемат мерки като затварянето на някои обществени пространства, забраняването на спортните и културни събития и затварянето на училища и забавачници.

" Това означава, че епидемията от коронавируса е под контрол ", заяви Хьойе. В сряда правителството ще реши дали да удължи срока на въведените ограничителни мерки и след средата на април.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4451  В УМБАЛ В УМБАЛ " Александровска " започва лаборатория за осъществяване на PCR диагностика за COVID-19  Европейска комисия удължава периода за подаване на молби от аграрни производители Европейска комисия удължава периода за подаване на молби от аграрни производители  Сериозен спад на пътникопотока през Летище - София поради ковид Сериозен спад на пътникопотока през Летище - София поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР