Днес се очаква да бъде изписан пациентът от Троян, който

...
Днес се очаква да бъде изписан пациентът от Троян, който
Коментари Харесай

Днес ще бъде изписан пациентът с коронавирус в Ловешката болница

Днес се очаква да бъде изписан пациентът от Троян, който се лекуваше от коронавирус в Ловешката болница, съобщи директорът на лечебното заведение д-р Румяна Нановска. Тя уточни, че е и втората проба, след лечението му, е отрицателна.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3037
Мъжът ще бъде под 28-дневна домашна карантина, като през това време ще премине два профилактични прегледа.

Отрицателна първа проба на мъжа от Троян, болен от коронавирус

Тридесет и осем годишният скиучител от Троян беше приет в Ловешката болница на 15 март, след завръщане от Банско и със симптоми за коронавирус.

Пробата му се оказа положителна и се наложи лечение в инфекциозното отделение. В момента мъжът се чувства добре и напълно здрав. Засега това е единственият случая на доказан заразен с коронавирус в област Ловеч.



Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3037  Африка незабавно се нуждае от 100 милиарда $ за битка с пандемията Африка незабавно се нуждае от 100 милиарда $ за битка с пандемията  Испания сложи нов скръбен връх на смъртните случаи за 24 часа Испания сложи нов скръбен връх на смъртните случаи за 24 часа  Австрийският канцлер Себастиан Курц подлага на критика Европейски Съюз в изискванията на пандемия Австрийският канцлер Себастиан Курц подлага на критика Европейски Съюз в изискванията на пандемия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР