Германия е готова да предложи допълнителна финансова помощ на компаниите,

...
Германия е готова да предложи допълнителна финансова помощ на компаниите,
Коментари Харесай

Германия предвижда спасителен фонд за кулинарния сектор заради пандемията

Германия е готова да предложи допълнителна финансова помощ на компаниите, ако се наложи заради коронавируса. А ако карантината продължи по-дълго от очакваното, може да се окаже необходим и фонд за сектора на гастрономията. Това заяви днес министърът на икономиката Петер Алтмайер, цитиран от Ройтерс и БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6524
" Като министър на икономиката казвам, че ако противно на очакванията, продължи дълго време, докато не е възможно пълно отваряне, ще трябва да преразгледаме помощта, тогава ще имаме нужда от нещо като спасителен фонд за гастрономията ", каза министърът пред телевизия Цет Де Еф.

Броят на потвърдените случаи с COVID-19 в Германия нарасна с 1144 за едно денонощие

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6524  Тръмп засегна испанците след следващо свое несвоевременно изявление Тръмп засегна испанците след следващо свое несвоевременно изявление  Движение за права и свободи локуми не желаят да разпъват с Борисов за COVID-19

Движение за права и свободи локуми не желаят да разпъват с Борисов за COVID-19  Марешки: Уважихме към този момент веднъж една жена - партиен водач. Стига толкоз!

Марешки: Уважихме към този момент веднъж една жена - партиен водач. Стига толкоз!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР