ГЕРБ като че ли имат полза от това да не

...
ГЕРБ като че ли имат полза от това да не
Коментари Харесай

Сидеров: Като че ли ГЕРБ има полза „Обединени патриоти“ да не сме единни - нямам доказателства, само усещане

ГЕРБ като че ли имат полза от това да не сме единни. Това е само усещане, нямам доказателства. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и лидер на „ Атака “ Волен Сидеров.

„ Ако патриотите сме със слаб резултат, ГЕРБ може да има преразпределение с един депутат. Аритметиката е такава “, коментира той. „ Като че ли медиите са насочвани да се занимават с темата ще има ли Коалиционен съвет на патриотите, дали ще се явим заедно на изборите. Сигурен съм, че хората не лягат и не стават с този въпрос “, посочи Волен Сидеров.

„ Има изкуствено възбуждане по тези теми. Дано да не е насочвано от някого “, допълни той. „ Вчера ме питат защо не съм на Коалиционен съвет, казвам, че никой не ме е канил. Питат ме - как медиите са там? А кой им е казал? “, попита лидерът на „ Атака “.

„ От телевизия „ Алфа “ направихме едно мини разследване. Оказа се, че някои колеги от НФСБ и ВМРО подшушнали на някои медии, че ще има съвет “, заяви Сидеров. „ Каква е тази игра не мога да кажа. Не е много здрава обстановката, но няма нищо фатално “, каза още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР