В центровете за социални услуги за деца и възрастни в

...
В центровете за социални услуги за деца и възрастни в
Коментари Харесай

В социалните центрове и болницата в Добрич остава забраната за достъп на външни хора

В центровете за социални услуги за деца и възрастни в Добрич остава забраната за посещения на външни хора до 15 юли, разпореди със заповед временни противоепидемични мерки кметът на областния град Йордан Йорданов.

В този срок няма да има присъствени занятия в Центровете за подкрепа на личностното развитие и специализираните обслужващи звена в предучилищното и училищното образование.

Забранява се достъпът на външни хора, както и свижданията в областната болница.

До средата на месеца остават затворени и всички пенсионерски клубове в града, според кметската заповед. Културните събития остават в афиша, но при намален капацитет за зрителите в залите и определените открити пространства - с до 50 на сто заетост на местата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9957 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9957  Четири деца от столичната детска градина Четири деца от столичната детска градина " Звездичка " са с COVID-19  Затварят нощните заведения в курорта Албена Затварят нощните заведения в курорта Албена  Доц. Андрей Чорбанов: Това не е сезонен вирус, няма да изчезне от топлото Доц. Андрей Чорбанов: Това не е сезонен вирус, няма да изчезне от топлото
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР