Виртуално пространство свързва лекари от всички точки на страната, които

...
Виртуално пространство свързва лекари от всички точки на страната, които
Коментари Харесай

Виртуално пространство свързва лекари от цялата страна, които се борят с пандемията COVID-19

Виртуално пространство свързва лекари от всички точки на страната, които се борят с пандемията COVID-19, съобщиха от Българска болнична асоциация - инициатор на онлайн платформата.

Лекарите ще могат да се свързват незабавно помежду си и да обменят опит за лечението на пациенти с Коронавирус инфекция.



Незабавната реакция е крайно необходима за навременното лечение на различните случаи на заразените пациенти.

Платформата е на интернет адрес www.lekarite-covidhelp.com и е съобразена с всички изисквания на Закона за защита на личните данни.

Потребителите й могат да бъдат единствено лекари, чиято самоличност се проверява от администраторите при регистрация.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18153  BioNTech: Нашата ваксина е ефикасна против новите варианти на ковид BioNTech: Нашата ваксина е ефикасна против новите варианти на ковид  Проф. Гигов: Случаят в Сандански е неприемливо нарушаване на имунизационния проект Проф. Гигов: Случаят в Сандански е неприемливо нарушаване на имунизационния проект  Експерт: Пораженията от COVID-19 са доста по-сериозни, в сравнение с страничните резултати на имунизациите Експерт: Пораженията от COVID-19 са доста по-сериозни, в сравнение с страничните резултати на имунизациите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР