В Хонконг бе регистриран пореден рекорд на новите случаи на

...
В Хонконг бе регистриран пореден рекорд на новите случаи на
Коментари Харесай

Пореден рекорд на новите случаи на коронавирус в Хонконг

В Хонконг бе регистриран пореден рекорд на новите случаи на коронавирус за едно денонощие, предаде ТАСС, като се позова на властите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10796
За изминалите 24 часа в китайския специален административен район са били установени 133 заразени. Едва вчера бе регистриран рекорд от 123 нови случая. Броят на заразените, открити в гъстонаселения мегаполис, надхвърли 100 за четвърто поредно денонощие.

Общият брой на случаите в Хонконг вече е 2505.

Хонконг отчете за денонощие рекордните 123 случая на заразяване с коронавируса

Двама човека с коронавирусна инфекция са починали в бившата британска колония за изминалите 24 часа. Смъртните случаи в Хонконг са общо 18.

Коронавирусът в китайския специален административен район започна отново да се разпространява на 5 юли след три седмици на нито един нов случай. В тази връзка местните власти пак затегнаха ограничителните мерки, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10796  Близо 6000 новозаразени с COVID-19 в Русия Близо 6000 новозаразени с COVID-19 в Русия  16 са инфектираните с COVID-19 в дома за възрастни хора в Русе 16 са инфектираните с COVID-19 в дома за възрастни хора в Русе  Над 1000 новозаразени с COVID-19 в Украйна Над 1000 новозаразени с COVID-19 в Украйна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР