В Плевен бе осъден 27-годишен, завърнал се от чужбина, но

...
В Плевен бе осъден 27-годишен, завърнал се от чужбина, но
Коментари Харесай

Осъдиха 27-годишен, избягал от карантината си в Долни Дъбник

В Плевен бе осъден 27-годишен, завърнал се от чужбина, но неспазил домашна карантина, по обвинителен акт на Районната прокуратура, съобщиха от обвинението.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6212
Обвиняемият от Долни Дъбник попълнил формуляр на ГКПП " Аерогара София " на 31 март, след като пристигнал от зона с разпространение на COVID-19. Въз основа на документа му било издадено предписание от Регионалната здравна инспекция в Плевен за 14-дневна карантина.

Петима души избягаха от карантината си в Плевенско

На 13 април, при проверка на посочен от него адрес, той не бил открит. По-късно бил намерен при негов близък.

Районният съд в Плевен днес одобри споразумение, по силата на което виновното лице се осъжда на " Пробация " за 6 месеца и му се възлагат три мерки - задължителна регистрация по настоящ адрес, периодични срещи с пробационен служител и 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото.

Към момента Районната прокуратура в Плевен наблюдава 75 досъдебни производства за нарушаване на задължителната карантина. Това е второто осъдено лице за подобно престъпление. Първият случай бе в Кнежа.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6212  Нови двама умряли от COVID-19 у нас, 1188 са общо инфектираните Нови двама умряли от COVID-19 у нас, 1188 са общо инфектираните  Нови изследвания разрушават митовете за пушачите и COVID-19 Нови изследвания разрушават митовете за пушачите и COVID-19  Районният мюфтия на София прикани молитвите да се насочат от у дома Районният мюфтия на София прикани молитвите да се насочат от у дома
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР