Бургас посрещна новата 2019 година по впечатляващ начин. Няколко хиляди

...
Бургас посрещна новата 2019 година по впечатляващ начин. Няколко хиляди
Коментари Харесай

Бургас си спретна купон за завиждане, изрита старата година мощно и шумно

Бургас посрещна новата 2019 година по впечатляващ начин. Няколко хиляди души отброиха последните секунди от 2018 година на пл. „ Тройката”, съобщава „ Флагман “.

„ Това, което виждам е страхотно!”, ахна щом се качи на сцената Димитър Николов. „ Откакто съм кмет не е имало толкова хора на площад, стигат дори до Общината, трябва да разширяваме площада “, допълни той.

Действително снощи на „ Тройката “ нямаше къде пиле да кацне и много повече бургазлии бяха излезли навън. Абсолютен рекорд, спорно е дали не бяха повече и от най-посещаваните градски празници, когато по традиция Бургас се стича на площада.

„ 2018 година бе трудна година, изпълнена с много предизвикателства. Пожелавам ви с дръзновение да следвате мечтите си, да се борите за тях, да бъдете по-мили, добри, учтиви, не само към близките си хора, но и към непознатите. Дано 2019 година да бъде по-успешна за всички жители на Бургас”, каза от трибуната Димитър Николов.

Преди него на сцената бяха звездите Павел и Венци Венц, които нажежиха атмосферата в последните минути на миналата година и накараха хиляди да пеят хитовете им, а в първите минути на тази година всички се хванаха на най-голямото хоро, извило се на пл. „ Тройката “.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР