Броят на заразените с коронавируса на територията на Япония, включително

...
Броят на заразените с коронавируса на територията на Япония, включително
Коментари Харесай

Броят на заразените в Япония прехвърли 2000

Броят на заразените с коронавируса на територията на Япония, включително пътниците и членовете на екипажа на круизния кораб " Даймънд принсез ", днес надмина 2000 души, съобщи японското здравно министерство, цитирано от БТА и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2427
За изминалото денонощие са регистрирани 91 нови случая на заразяване, от които 41 са в Токио. Така общият броя на заразените с вируса в Япония достигна 2011. Смъртните случаи са 55.

Тази сутрин губернаторката на Токио Юрико Коике помоли жителите на столицата в предстоящите почивни дни да не напускат домовете си без крайна необходимост заради заплахата от разпространение на коронавируса и изобщо да се въздържат от излизане на улицата нощно време. Тя помоли още да не се посещават масови мероприятия - нито на открито, нито на закрито, като добави, че в делничните дни е желателно да се работи от дома в дистанционен режим.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2427  Пета жертва на ковид в Словения, 73 от инфектираните са медицински служащи Пета жертва на ковид в Словения, 73 от инфектираните са медицински служащи  Турция желае да се сътвори интернационален фонд под егидата на Г-20 поради ковид Турция желае да се сътвори интернационален фонд под егидата на Г-20 поради ковид  В Германия пускат към 1000 пандизчии, с цел да понижат риска от заразяване с COVID-19 В Германия пускат към 1000 пандизчии, с цел да понижат риска от заразяване с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР