Бившата първа дама на САЩ Хилари Клинтън беше изместена от

...
Бившата първа дама на САЩ Хилари Клинтън беше изместена от
Коментари Харесай

Мишел Обама измести Хилари Клинтън като жената, която буди най-голямо възхищение в Америка, а Мелания...

Бившата първа дама на САЩ Хилари Клинтън беше изместена от друга бивша първа дама - Мишел Обама, като жената, на която американците се възхищават най-много. Това показва публикувано днес проучване на " Галъп ", предаде АФП.
Петнадесет процента от 1025-те американци, участвали в годишното допитване, са заявили, че Мишел Обама е жената, на която най-много се възхищават.
На второ място с пет процента е телевизионната водеща Опра Уинфри, следвана от Клинтън и първата дама Мелания Тръмп с четири процента. Така Мишел Обама измести от първата позиция Хилари Клинтън, която 22 пъти, включително предишните 17 години, е била жената, будеща най-голямо възхищение сред американците.
Според проучването, проведено между 3 и 12 декември, бившият президент на САЩ Барак Обама за 11-а поредна година е мъжът, на когото американците се възхищават най-много. Той заема първото място с 19 процента.
Втори за четвърта поредна година е президентът Доналд Тръмп с 13 процента, следван от бившия президент Джордж У. Буш и Папа Франциск с два процента.
" Галъп " извършва такова проучване всяка година от 1946 г. насам с изключение на 1976 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР