Безотговорността на президента Радев в Естония е отговор на въпроса

...
Безотговорността на президента Радев в Естония е отговор на въпроса
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Безотговорността на Радев отговаря защо не трябва да има служебно правителство

" Безотговорността на президента Радев в Естония е отговор на въпроса защо не трябва да има служебно правителство ". Това написа евродепутатът Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 г. във Варна. Политик и дипломат, литературен в социалната мрежа Фейсбук.

Коментарът му е по повод прекъсването на визитата на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в Естония, тъй като е бил контактен на заразен с коронавирус.



В петък той е бил в контакт с ген. Димитър Петров, а на 18-ти генералът е дал позитивен резултат на тест за коронавирус.

" Знаем, че президентът е бил уведомен от началника на отбраната адмирал Евтим Евтимов, че ген. Петров е заразен ", обясни на извънреден брифинг здравният министър проф..



Безотговорността на президента Радев в Естония е отговор на въпроса защо не трябва да има служебно правителство.
Публикувахте от в Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13553  Президентът кацна на Летище Президентът кацна на Летище " София " и разгласи: Това е образец за интензивно мероприятие  COVID-19 пламна в данъчното на Пловдив COVID-19 пламна в данъчното на Пловдив  Лекар: Всички ограничения, които се подхващат са за да се покаже, че нещо се прави Лекар: Всички ограничения, които се подхващат са за да се покаже, че нещо се прави
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР