Руските войски настъпват към Красногоровка и близо до Володимировка в

...
Руските войски настъпват към Красногоровка и близо до Володимировка в
Коментари Харесай

Руснаците настъпват към Красногоровка

" Руските войски настъпват към Красногоровка и покрай Володимировка в Донецка област, а в региона на Харков са поели цялостен надзор над обитаемоте места Борисовка, Огурцово, Плетеневка, Пилиная, Стрелчя и Красне ", показва DeepState.

Според данни на DeepState съветските сили се пробват да се закрепят в селищата Мороховец, Олейниково, Лукянци и Зеленово. Сраженията не престават в Глубокое, което е последното населено място преди главната задача на руснаците в този регион - да окупират Липци.

В региона на град Волчанск съветските войски са поели надзор над две села и се придвижват към Волчанск. Те се пробват да се укрепят в селата Гатище, Старица и Бугроватка. " Край последните две, през днешния ден (12 май) е видяна огромна част от пехотата и боевете не престават ".

DeepState оповестява също, че съветските войски са се доближили до северните околности на Волчанск, пробват се да се закрепят и боевете не престават. 

Според DeepState " обстановката продължава да се усложнява ". Русия последователно вкарва от ден на ден сили на украинска територия, " пехотата непрекъснато навлиза, придвижва се на групи в обитаемоте места и се пробва да се закрепи там ".

Има малко количество техника, артилерия, авиация, както и огромна интензивност на безпилотни летателни апарати и РЕБ в поддръжка.

ВСУ се пробват да спрат съветските войски, нанасяйки им проваляне, написа планът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР