Аз съм потърпевш от КТБ. Парите в КТБ не са

...
Аз съм потърпевш от КТБ. Парите в КТБ не са
Коментари Харесай

Вежди Рашидов подпука Йончева: С крадени пари не се прави слава!

" Аз съм потърпевш от КТБ. Парите в КТБ не са парите на Цветан Василев, а са парите на българските вложители. Един от тях съм аз ". Това заяви от кулоарите на Народното събрание в ефира на Нова тв председателят на културната комисия Вежди Рашидов.

" Източването на КТБ има много лица. С пълното ми уважение, г-жа Йончева трябва да знае, че с крадени пари не се прави слава. Това са нашите пари. Темата е много чувствителна за много хора. ", обясни Рашидов.

Нинова откакто почна да се снима с козички, започна да превръща всичко в политика. Кражбата на парите на българския народ не е политика ", коментира още депутатът от ГЕРБ.

" Когато един организъм е жив, то в него има разминавания, не би било интересно ако няма новини. Когато три партии са на едно място имат различия, нормално е. По-важното е министрите от тези партии да си гледат работата, тъй като от това зависят съдбите на много хора ", заяви бившият министър на културата.

" Не вярвам, че един изтребител ще доведе до трус. Това, че може да се вземе едно решение " за " или " против " е въпрос на мнение и гласуване. Не виждам истерия, а разногласия. Чак толкова самолетите да са разделителната линия ", каза още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР