100 долара годишно ще струва премиум пакетът за електромобилитеЕлектромобилите Tesla

...
100 долара годишно ще струва премиум пакетът за електромобилитеЕлектромобилите Tesla
Коментари Харесай

Tesla въвежда платени интернет услуги

100 $ годишно ще коства премиум пакетът за електрическите автомобили

Електромобилите Tesla ще се оферират от юли с два пакета за интернет услуги – безвъзмезден и премиум за 100 $ годишно

Собствениците на електрически автомобили Tesla ще заплащат за използването на интернет услуги в колите си, считано от 1 юли тази година, твърди Electrek.co, базирайки се на вътрешни документи на компанията.

През януари 2014 година американският производител съобщи, че достъпът до интернет услуги, които клиентите получават с покупката на Tesla, ще остане безвъзмезден в продължение на четири години. Този интервал към този момент изтече, само че все още притежателите на Model S, Model X и Model 3 към момента не заплащат за интернет.
още по тематиката
Според вътрешни документи на Tesla, за електрическите автомобили, поръчани след 1 юли 2018 година, са планувани два пакета интернет услуги: Premium Connectivity и Standard Connectivity. Не е известно дали те ще са настоящи и за купените по-рано машини.

Безплатният пакет Standard Connectivity обезпечава достъп до приложения, които употребяват незначителен размер интернет трафик – в частност, карти и навигация, както и информация за разположението на зарядните станции Supercharger.

Пакетът Premium Connectivity с цена към 100 $ на година ще предложи сателитен аспект, жива картина на пътния трафик, достъп до интернет браузър, стрийминг на музика и други услуги. Tesla към момента не е коментирала публично появилите си информации.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР