100% диверсификация от Газпром. С Газпром ние повече не трябва

...
100% диверсификация от Газпром. С Газпром ние повече не трябва
Коментари Харесай

Борисов: Когато си подсигуря танкерите, тогава щях да скоча

" 100% диверсификация от " Газпром ". С " Газпром " ние повече не би трябвало да имаме работа. Щях да го направя единствено че по друг метод - когато си подсигуря танкерите, тогава щях да скоча. Само че те взеха решение друго.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция на партията.

Той подлага на критика дейностите на кабинета " Петков " и се разгласи срещу възобновяване на договарянията с " Газпром ":

Лидерът на ГЕРБ сподели още, че без политическа непоклатимост и без смяна на законите, България няма да може да се възползва от парите по Плана за възобновяване и резистентност.

" Планът би трябвало да подкрепи бизнеса да стане по-иновативен, по-креативен, това е значимото за нас ", добави той.

" Ако ГЕРБ завоюва изборите, ще поставим всички старания да съставим държавно управление като изключваме съюз с Движение за права и свободи ", добави Борисов.

По въпроса със правосъдната промяна Борисов сподели, че е належащо в България да бъде направена такава.

" За мен, за нас, правосъдната промяна е тази, при която индивидът не дефинира нищо. Това значи самостоятелна правосъдна система - по този начин да е изработен законът, че който и да стои от горната страна, да няма значение ", съобщи още водачът на ГЕРБ.

На конференцията управлението на ГЕРБ показа членовете на младежката си организация, които са включени в кандидат-депутатските листи. Те са общо 80, като 25 от тях са на избираеми места.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР