100% чиста, позитивна енергия – това е усещането, когато гледам

...
100% чиста, позитивна енергия – това е усещането, когато гледам
Коментари Харесай

Поп презареждане

100% чиста, положителна сила – това е чувството, когато виждам Icona Pop. Естествени, щури и безусловно неподправени, сирените от шведското дуо изпълват въздуха с лекост и положително въодушевление. В тях има от онази самостоятелност, независимост и увереност на младите и уверени европейски девойки и момчета, от която имаме толкоз мощна потребност тук.

Icona Pop имат стайлинг и лъчение, които споделят: „ Харесвам се, усещам се комфортно в кожата си и в случай че не съм задоволително “лъскава ” за теб – до-виж-да-не! “. Гласовете им малко припомнят на гласа на Saffron от британската група Republica, а стилът им се дефинира като електро хаус с въздействие на пънк и инди поп.Музиката им, а и самите те, има мощен заряд, който безусловно затопля атмосферата.Icona Pop са Caroline Hjelt и Aino Jawo – и двете израснали в паметния, само че леден Стокхолм. В тях, обаче, не се усеща никакъв студ или дистанцираност. Точно противоположното – музиката им, а и самите те, има мощен заряд, който безусловно затопля атмосферата.

Най-полулярният сингъл на дуета е „ I love it “ - от първия им албум „ Icona Pop “, публикуван през 2012 година Парчето може бепроблемно да бъде изписвано (поне по 3 пъти на ден) като лекарство против неприятно въодушевление (няма странични ефекти). От същия албум е и вторият им по-популярен сингъл „ We got the world “.

Дискографията на Icona pop е къса: “Icona Pop ” (2012) и “This is… Icona Pop ”(2013). Песента, която разсънва интереса на жълтите медии и ги прави безспорни любимци в гей-общностите по света, е “Girlfriend ”, публикуван през юни 2013 г.Момичетата нито отхвърлят, нито удостоверяват дали самите те са гей-двойка, само че споделят, че се усещат поласкани да бъдат определяни като „ гей-икони “, тъй като хомосексуалистите, потвърдено, имат страховит усет и усет към новото, модерното и сполучливото.

Едно е несъмнено – Icona Pop са заредени с позитивизъм, необятно скроени и свободомислещи представителки на актуалната европейска поп музика, а ние сме удовлетворени, че ще можем да наблюдавме развиването им от началото на тяхата музикална кариера.  

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР