100 000 лв. ще дари ГЕРБ на пострадалите от наводнението

...
100 000 лв. ще дари ГЕРБ на пострадалите от наводнението
Коментари Харесай

100 000 лв. дарява ГЕРБ на пострадалите от наводнението общини


100 000 лева ще подари ГЕРБ на потърпевшите от наводнението общини Камено и Бургас. Това разгласи на конференция регионалният ръководител на партията в Бургас Димитър Бойчев.

Решението е взето през вчерашния ден, след отправено искане към изпълнителната комисия. Средствата ще бъдат разграничени по равно към двете общини. От партията приканиха и други политически сили да се включат в сходна самодейност. С помощи са се отзовали и структури на ГЕРБ от Кюстендил и Варна.

През тази седмица се чака и подаяние от 150 матрака и завивки, както и мека мебел, които да бъдат ориентирани към потърпевшите села.

Жени – ГЕРБ пък провеждат благотворителен концерт, който ще се организира на 10 ноември, в Дома на Нефтохимика в Бургас. Час преди него, в 17 ч., ще има коледен базар, а събраните средства от него също ще бъдат дарени. В концерта ще вземат участие Стефан Диомов и „ Петте сезона “, Веселин Маринов, Танцов отбор „ Здравец “ Камено и група FOUR с Преслава Минасян.

Междувременно, през вчерашния ден, в едно от потърпевшите села – Ливада, Община Камено, дойдоха няколко камиона и буса с дарения от София, Бургас и страната. Техника и мебели бяха раздадени на нуждаещите се, а самодейността е на Организацията за протекция на българските жители и бургазлията Пламен Карашев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР