10-годишно момиче подкара без да иска мотор в Сандански и

...
10-годишно момиче подкара без да иска мотор в Сандански и
Коментари Харесай

10-годишна подкара мотор и падна

10-годишно момиче подкара без да желае мотор в Сандански и падна, за благополучие, без да получи съществени пострадвания.

Инцидентът станал в сряда около 16:30 часа на ул. „ Места “ в курортния град. 10-годишно момиче е паднало от мотоциклет „ Хонда “ и е получило охлузвания в региона на краката. Това е станало, откакто 42-годишният лидер на мотоциклета го е паркирал на степенка и с работещ мотор, а детето качвайки се на него е хванало дръжката на газта и мотоциклетът потеглил. След осъществен медицински обзор момичето е освободено за домашно лекуване. На мъжа е формиран Акт за открито административно нарушаване. Направената му проба с техническо средство за приложимост на алкохол е негативна.

На ул. „ Дунав “ в гр. Гоце Делчев пък, лек автомобил „ Сеат Ибиза “ с 42-годишен лидер от с. Кочан е блъснал в предната гума велосипед, ръководен от 9-годишно момче от гр. Гоце Делчев. Детето е с контузия на брадичката и след осъществен медицински обзор е освободено за домашно лекуване. Водачът на автомобила е тестван с техническо средство за приложимост на алкохол, като тестът е негативна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР