10-годишно българче загина в Кипър, след като бе блъснато от

...
10-годишно българче загина в Кипър, след като бе блъснато от
Коментари Харесай

Трагедия в Кипър: Прегазиха 10-годишно българче на пешеходна пътека

10-годишно българче почина в Кипър, откакто бе блъснато от автомобил на пешеходна пътека.
Трагедията се е разиграла в кипърския град Пафос през вчерашния ден, към 14.00-14.30 часа, когато момиченцето пресичало на зебрата на бул. "Тасос Пападопулос " на връщане от учебно заведение.
То е било блъснато пред очите на дядо си.
Детето е било откарано в болница, където по-късно е умряло, сигнализираха други българи, близки на фамилията, които се свързаха с DarikNews, с цел да дадат публичност на нещастието.
По тяхна молба не оповестяваме нито името на момиченцето, нито родния град на родителите, които са в потрес. Зад кормилото на леката кола е била 70-годишна кипърка, която също е изпаднала в шоково положение след случая, оповестяват локалните медии.
Според уеб страницата evropakipr.com министърът на образованието на Кипър Хамбяурис е отишъл още през вчерашния ден в учебното заведение на детето, с цел да изкаже съболезнования на 8-годишното братче на починалото момиченце. Води се следствие за аргументите, довели до нещастието. Загиналото дете е родено в Кипър в българско семейство, което от години живее на острова. Кипърската медия показва, че нещастието още веднъж повдига въпроса за законодателни промени по отношение на възрастта на водачите в Кипър.
От Външно разясниха пред DarikNews, че работят по случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР