1. От Копейкин до Рубльов: Лидерът на Възраждане се превърна

...
1. От Копейкин до Рубльов: Лидерът на Възраждане се превърна
Коментари Харесай

Топ 5 от "Капитал": Пътят на Костадин Костадинов от Копейкин до Рубльов; Зад решетките на къпалнята "Мария Луиза"

1. От Копейкин до Рубльов: Лидерът на " Възраждане " се трансформира в промотър на хибридната война на Русия в България Прякорът Костя Копейкин, с който водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов стана прочут през последните години, се роди в обществените мрежи. Пак там с невиждано дейна акция той извървя и пътя си от недодялан националист и ксенофоб до водач на парламентарно показана пропутинистка пета колона в България. По този път прякорът му нарастна - от Копейкин до Рубльов. А политическите му упоритости пораснаха до декларацията " аз ще бъда идващият министър председател на България ".

За по-малко от година откакто влезе в Народното събрание, с резултат едвам надхвърлил 4%, Костадинов се трансформира в промотър на хибридната война, която Русия води в България от десетилетия. Фронтовата й линия е ситуирана надълбоко в обществените мрежи, откъдето при започване на юни изплуваха и данни от " социологическо изследване " на никому незнайната и изцяло анонимна организация БНМ " Рисърч груп ". Според него " Възраждане " към този момент била втора политическа мощ с над 18.4%. За " острата фаза " на политическата си кариера Костадинов неслучайно избра обществените мрежи. Преди това обаче, в продължение на съвсем 12 години той ловко ловеше всяка протестна вълна. 2. Зад решетките на " Мария Луиза ": Възможно е " задвижването " на плана да изпревари Подробен устройствен план на Борисовата градина, с цел да се разреши по-мащабно строителство По-младите през днешния ден даже не знаят, че в миналото в Борисовата градина е работил градски плаж, прочут като къпалня " Мария Луиза ". Това, което е останало, носи белега на неизгодните покупко-продажби на прехода и може да се види мъчно през решетките на парцела, а заплашителните табели " зли кучета " и " охраняван обект " приказват, че наоколо до него не трябва да се припарва. Неведнъж е имало и произшествия.

Затова беше извънредно изненадващо по какъв начин след 17 години безмълвие притежателите на парцела излязоха пред медиите, отвориха вратите и демонстрираха какво благосъстояние е било оставено да се разрушава (кой е отговорен за това не стана ясно). Смисълът на акцията беше да разгласят, че имат планове да възобновят къпалнята и ще подадат заявление за виза за планиране на новия комплекс в общината. 3. Фондът към " Три морета " става сътрудник на Домусчиеви в пристанище Бургас Инвестиционният фонд към самодейността " Три морета " купува забележителен дял в сдружението, концесионер на пристанище Бургас - " БМФ - Порт Бургас " на братята Кирил и Георги Домусчиеви. Това заяви президентът Румен Радев пред медии, откакто взе присъединяване в среща на върха на самодейността за районно съдействие. След това със известие за договорката излезе и самият концесионер, в който Домусчиеви ще запазят мажоритарния си дял. Параметри не се оповестяват.

Сделката не е изненада, като фондът беше апетитен като най-вероятния покупател още преди седмици. Оферти се събираха от средата на предходната година, като от " БМФ - Порт Бургас " оповестиха през ноември, че диалози са водени с над 30 вложителя. 4. Мениджърът във FT Мат Фотрел: Около 60-70% от приходите ни са от платени абонаменти Мат Фотрел е назначен за вицепрезидент на Financial Times US през 2018 година, като дава отговор за развиването на изданието на американския пазар. Фотрел е и ръководещ шеф на групата FT Specialist с портфолио от 17 бизнес и финансови издания, измежду които The Banker, и с повече от 250 хиляди платени клиенти по целия свят. Под негово управление приходите и облагата на FT Specialist нарастват доста, като изданията минават от печатен формат в цифров с над 80% от приходите, идващи от цифрови абонаменти и онлайн реклама.
Реклама
" Капитал " беседва с него за ролята на медиите, връзките им със обществените мрежи, въздействието на технологиите и R&D центъра на Financial Times в София. 5. Портокаловият град Валенсия - по време на юлския фестивал, емблема на града, ще има огън, великански статуи, концерти на международни реализатори и борби с цветя По света има цели 58 места, наречени Валенсия. Но единствено едно е пропито с аромата на портокалов цвят. Милиони дървета порастват целогодишно в третия по величина испански град. Ще разберете какъв брой мощно обвързвана е локалната стопанска система с цитрусите още щом пристигнете на северната гара и зърнете декора във фоайето. В непосредствена непосредственост до това архитектурно украшение със статут на художествено-исторически монумент се намира Колизеумът на града.

Арената за битка с бикове побира 11 000 фенове и е една от най-големите и най-старите в Испания. Сезонът на коридата във Валенсия съответствува с два от най-популярните и зрелищни празници в града - фестивала " Лас Фаяс " от 14 до 19 март и юлския панаир от 1 до 28 юли. Огън, пиротехника, духова музика, великански статуи и структури или концерти на локални и международни реализатори, борба с цветя и фойерверки.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР