1,65 промила отчел дрегерът - дори по-малко от този на

...
1,65 промила отчел дрегерът - дори по-малко от този на
Коментари Харесай

Мъртвопияният Асен рискува живота на децата си, качи ги в колата си на 5 ракии в кв. Рудник

1,65 промила отчел дрегерът - даже по-малко от този на водача, умъртвил момиченцето си в меле в старозагорско и пратил момченцето си в болница

Мъртвопияният бургазлия Асен Петков е качил децата си да ги вози из кв. Рудник на най-малко пет огромни ракии. Той е арестуван от бургаските жандармеристи в неделя късно вечерта на ул. " Лиляна Димитрова " в квартала.

Униформените спрели за инспекция лек автомобил  " Опел Зафира ", с бургаска регистрация, ръководен от 26-годишния баща. С него се придвижвали брачната половинка му и двете им дребни деца. Водачът е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел - 1.65 промила. Отказал е да даде кръвна проба за химичен разбор и е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.

Припомняме, че в събота пък стана жестока злополука в старозагорско, която раздруса страната. Отново пийнал татко качи децата си в колата след скандал с майка им и аргументи гибелта на едното от тях, другото е в тежко положение. Самият водач, който е изпил даже по-малко от арестувания в кв. Рудник, сега се бори за живота си. А оцелее ли - сигурно ще се бори със съвестта си доживот.



Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР