1:1 приключиха в Червен бряг местния Партизан и Локомотив (Горна

...
1:1 приключиха в Червен бряг местния Партизан и Локомотив (Горна
Коментари Харесай

17-годишен вратар отчая Локо в Червен бряг

1:1 завършиха в Червен бряг локалния Партизан и Локомотив (Горна Оряховица) Срещата е от 25-ия кръг на Северозападната Трета лига. Стана забавен и оспорван дуел с много голови положения. Над всички беше 17-годишния вратар на домакините Димитър Стоименов. Димитър Байдаков пропусна още първоначално да открие головата сметка на „ железничарите “.  В 6-ата минута Милен Тонев финтира противник, подаде и Георги Петков даде задатък на Партизан – 1:0. Гостите отвърнаха мигновено само че Стоименов избави. В 21-ата минута обаче Георги Колев изравни с шут от 25 метра. После Тихомир Динев открадна топката от вратаря Венци Димитров и подаде, само че Тонев не вкара. Още по една опция имаше пред вратите до края на първото полувреме. 

Локомотивци натиснаха незабавно след почивката. Играещият треньор на червенобрежкия отбор Любомир Иванов пък открадна топката и трансферира към Дилян Димитров, който обаче не беше прецизен. След това Стоименов отрази поредни удари на Колев и Байдаков от близко. Отсреща Калоян Тодоров тества рефлекса на Венци Димитров. Нов пропуски направиха Тонев и Георги Петков. В последния четвърт час, локомотивци натиснаха, само че Стоименов беше съвършен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР