0% самоучастие при лизинг на транспортни средства с гаранция от

...
0% самоучастие при лизинг на транспортни средства с гаранция от
Коментари Харесай

ББР Лизинг с нова програма за финансиране

0% самоучастие при лизинг на транспортни средства с гаранция от Паневропейския гаранционен фонд
ББР Лизинг, дъщерно сдружение на Българската банка за развиване, показва нова стратегия за поддръжка на микро-, дребни и междинни предприятия в партньорство с Паневропейския гаранционен фонд. Тя е ориентирана към превъзмогване на отрицателните последствия от пандемията Covid-19 и ще разреши на фирмите да се възползват от облекчени условия за финансиране, по-дълги периоди на погашение и понижени условия за самоучастие.

Лизинговото финансиране по програмата е до 2,2 млн. лева То е предопределено за закупуване на нови и използвани индустриални машини и съоръжение, товарни коли и транспортни средства, строителна и земеделска техника. Изискванията за самоучастие са 0% при лизинг на транспортни средства и 5% за останалите видове активи.  

Сроковете за погашение също за преференциални – според от типа на закупувания актив, те варират сред една и осем години. Компаниите могат да аплайват за финансиране до края на 2021 година

Повече информация за продукта ще намерите на:

Предоставеното финансиране се реализира по гаранционен инструмент EGF, изпълняван от Европейския капиталов фонд (ЕИФ) с финансовата поддръжка на държавите-членки на Европейския съюз, които способстват за Паневропейския гаранционен фонд (EGF).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР