0:0 приключиха в Мездра местния Локомотив и едноименния тим на

...
0:0 приключиха в Мездра местния Локомотив и едноименния тим на
Коментари Харесай

Без голове в Мездра

0:0 завършиха в Мездра локалния Локомотив и едноименния отбор на град Левски. Двубоят е от 27-ия кръг на Северозападна Трета лига. Стана забавен и оспорван мач. Домакините бяха по-дейни и сътвориха по-чисти голови положения. Първата заплаха обаче беше пред вратата им.
 Локо (Мездра) желае три точки Локо (Мездра) желае три точки
В 9-ата минута Васил Сапунджиев върна леко топката към Васил Асенов, Леон Илиев от гостите стигна пръв до нея, само че мездренския пазач плонжира в краката му и предотврати сигурен гол. „ Железничарите отвърнаха с триходова композиция Ваньо Иванов, Пламен Венелинов, Михаил Иванов, като последния не уцели вратата в 17-ата минута. В 22-ата пък Венелинов не се възползва от центриране на Ваньо Иванов. Най-добрата опция пропиля Михаил Иванов в 34-ата минута, когато се размина с топката, центрирана от Венелинов. Тази картина се резервира и след почивката.
 Левски (Левски) не се тормози от положителните игри на Локо (Мездра) Левски (Левски) не се тормози от положителните игри на Локо (Мездра)
В 51-ата минута Светослав Валериев излезе на стрелкова позиция, само че шутира едва и неопределено. Секунди по-късно Ваньо Иванов на два пъти се опита да трансферира Васил Тодоров, само че без триумф. В 71-ата минута Тихомир Тодоров опитва странична ножица, само че топката мина над вратата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР