⚡️ Прочетете цялата статия за MotoriousТова е силен бъг!3L инженерство

...
⚡️ Прочетете цялата статия за MotoriousТова е силен бъг!3L инженерство
Коментари Харесай

Южноафриканска компания трансформира класически VW Beetles в задвижвани от LS Marvels

⚡️ Прочетете цялата публикация за Motorious

Това е мощен бъг!

3L инженерство и дизайн, a Южноафриканската компания взе класическия Volkswagen Beetle и го премисли като мощен спален автомобил, уместно наименуван " V8 Stealth Beetle ". Тази промяна надвишава елементарната промяна на двигателя; това е цялостна реорганизация на емблематичното транспортно средство.

Компанията предлага разнообразни варианти за мотори за тези персонализирани структури, в това число моторите Chevrolet LS V8 от ранните модели на Corvette. Клиентите могат да избират от моделите LS1, LS2 или LS3, всеки прочут със своята надеждност и мощ. За тези, които избират европейски мотор, има и алтернатива за Audi 4,2-литров V8, който преди този момент беше включен в модели като RS4 или S6. Тези мотори са съчетани с шестстепенна ръчна скоростна кутия Getrag, осигуряваща вълнуващо преживяване при шофиране.

Идеята за V8 Stealth Beetle поражда като персонален план на инженера Жан Фури. След големия интерес, генериран от техния канал в YouTube и решението да се сътвори неповторимо висококачествено алуминиево шаси, 3L Engineering and Design избра да създаде тези персонализирани бръмбари по поръчка. Те също по този начин оферират шасито и съставените елементи поотделно, позволявайки на запалянковците по целия свят да изградят собствен личен VW Bug, задвижван от V8, ситуиран в средата на мотора.

Stealth Beetle разполага с акомодация, с цел да поеме 6,2-литровия мотор Chevrolet LS3, композиция, която сигурно ще развълнува всеки V8 запалянко. Компанията предлага четири равнища на комплектност за тези транспортни средства. Клиентите могат да изберат транспортно средство до ключ, доставено до вратата им, или да изберат да сглобят своя Beetle с TIG заварено шаси и съставни елементи, обезпечени от 3L Engineering and Design.

Изисква се 50% депозит за обезпечаване покупка, като остатъкът е изискуем преди изпращане. Времето за доставка на изцяло транспортно средство е почти 9-12 месеца, до момента в който шасито и съставените елементи могат да бъдат доставени за 4-6 месеца. Доставката и вносните/митнически такси са отговорност на купувача.

Този новаторски метод от 3L Engineering and Design освен съживява класическа икона, само че също по този начин предлага на автомобилните запалянковци неповторима опция да имат персонализиран, мощен Бръмбар друг от всеки различен на пътя.

Регистрирайте се за бюлетина на Motorious. За най-новите вести ни следвайте във Фейсбук, Twitter и Instagram.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР