• Volkswagen Лекотоварни автомобили представя своите най-нови продукти на специализираното търговско

...
•	Volkswagen Лекотоварни автомобили представя своите най-нови продукти на специализираното търговско
Коментари Харесай

Caravan Salon 2023 – новият Amarok във вариант кемпер с палатка на покрива и хардтоп

• Volkswagen Лекотоварни коли показва своите най-нови артикули на профилираното комерсиално ревю за къмпинг в Дюселдорф от 25 август до 3 септември
• Офроуд и пътешествия - трансформираният Amarok PanAmericana ще може да се види и в придвижване
Изложението Caravan Salon, което се слави като „ водещият международен търговски панаир за мобилен отдих “ откри порти с експозицията на Volkswagen Лекотоварни коли и трансформацията на Amarok PanAmericana. Наред с новия концептуален модел California CONCEPT, основана на Multivan, марката показва на своите щандове в Дюселдорф и редица други нововъведения в гамата, измежду които и новия Amarok PanAmericana. Специалният пикап е модифициран от профилирания снабдител на съоръжение Genesis Import за да сътвори съвършения офроуд кемпер модел с палатка на покрива, 270-градусов заслон и съоръжение с Alu-Cab хардтоп.

Volkswagen Лекотоварни коли (VWCV) показва своята моделна гама за къмпинг в границите на най-новото издание на профилираното ревю Caravan Salon. На изложбените площи може да се види и специфичната версия PanAmericana на новия Amarok. Основен принос за основаването на в действителност забележителната офроуд кемпер версия на новия премиум пикап на Volkswagen има компанията Genesis Import GmbH от немския град Шварцах. Специалното осъществяване е основано на Amarok PanAmericana с черно лаково покритие на каросерията, система за двойно предаване, блокировка на задния диференциал и 3.0-литров мотор V6 TDI с оптималната мощ 177 кВт и до 600 Нютонметра въртящ миг. Наред с останалите преимущества, офроудърът предлага съоръжение с Alu-Cab хардтоп, палатка на покрива и 270-градусов заслон. В гамата на трансформацията са включени също модификации на ходовата част, гуми BFGoodrich AT с джанти Delta и спомагателни стилистични елементи. Предлагат се и в допълнение LED осветяване на покрива и комплект мощни предни светлини, които могат да бъдат извънредно потребни при пътешествия из Скандинавието да вземем за пример. Всичко това разкрива напълно нови благоприятни условия за завършения в мъчно налични и екзотични места, както и за къси излети за отмора през уикендите из околните местности и райони.

Дизайнът на Amarok PanAmericana излъчва издръжливост и устойчивост. Пикапът е оборудван с предни светлини с матрична LED система IQ.Light, задни LED светлини, предна ризница с лаково покритие в главния цвят на каросерията и седалки за лидера и пасажера до него с 10 типа електрически настройки. Оборудването включва също инфотейнмънт система със сензорен екран с диагонал 30,5 см (12 инча), навигационна система, кожени тапицерии на седалките и облицовано с кожа арматурно табло. Богатата гама от общоприети асистиращи системи обгръща още и помощник за паркиране Park Assist с функционалност за надзор на дистанцията Park Distance Control в предната и задната част, система за предизвестие за напречно придвижване зад автомобила Rear Traffic Alert, адаптивна система за надзор на скоростта и дистанцията АСС и функционалност за динамично различаване на пътните знаци Dynamic Road Sign Display.

*Източник: www.vw-lekotovarni.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР