• Нови възможности: Брандът Defender се разраства с множество нови предложения,

...
•	Нови възможности: Брандът Defender се разраства с множество нови предложения,
Коментари Харесай

DEFENDER ГАМАТА СЕ РАЗРАСТВА С МНОЖЕСТВО НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО ЛУКСОЗНИЯ DEFENDER 130 OUTBOUND

• Нови благоприятни условия: Брандът Defender се разраства с голям брой нови оферти, осигуряващи по-голям избор за клиентите на Defender
• Луксозен откривател: Новият Defender 130 Outbound е идеалният сателит за рискови завършения, с пет места и задоволително място за всичко належащо
• Подобрени задвижвания: Defender 130 към този момент се предлага за първи път с V8 мотор с компресор от 500 к.с., сплотяващ комфорта и финеса на осемместния автомобил с мощна V8 продуктивност и ускоряване 0-100 км/ч единствено за 5,7 секунди
• County Exterior Pack: Нов дизайнерски пакет за Defender 110, въодушевен от наследството на Defender, предлагащ на взискателните клиенти още по-голяма опция за персонализиране

Новият Defender 130 Outbound е въведен в гамата на Defender дружно с 500PS Defender 130 V8 и нов, въодушевен от културното завещание екстериорен пакет за Defender 110. Новите допълнения към марката оферират по-голям избор за клиентите, като в същото време дават нормалните офроуд благоприятни условия и великолепен комфорт.

Марк Камерън, ръководещ шеф на Defender, споделя: „ Defender 130 Outbound е необикновено допълнение към фамилията на Defender за нашите най-приключенски настроени клиенти, които обичат да излизат и да изследват и се нуждаят от по-голямо пространство за транспорт на товари в настройка с пет места. Неговите неповторими дизайнерски усъвършенствания и необятен интериор обезпечават завладяваща композиция от благоприятни условия и деловитост. Гамата 4x4 предлага по нещо за всеки, с въвеждането на V8 задвижващата система на Defender 130, до момента в който новият екстериорен пакет County отпразнува корените на Defender с съвременен взор към класическия дизайн. “

Defender 130 Outbound: висшият откривател на лукса
Новият Defender 130 Outbound прави невъзможното - допустимо с невиждана композиция от първокласно вътрешно пространство и проходимост на всевъзможни терени. Предлага се с пет места и има още по-голям капацитет за проучване на всевъзможни терени и авантюристичен метод на живот.
Defender 130 Outbound е предопределен за авантюристи, които постоянно се стремят към освен това. Той предлага опция за проучване на всеки терен с великолепен комфорт – с целеустремен интериор, планиран да побере всичко, което клиентите могат да вземат със себе си.
Outbound се предлага извънредно с пет места и до 2516 литра (1329 литра с употребявани два реда седалки) пространство откъм гърба, което прави всяко премеждие осъществимо с най-голямата еластичност и деловитост. Побира всяко съоръжение за гмуркане, къмпинг и катерене.

Уникалните усъвършенствания на външния дизайн подсигуряват, че Defender 130 Outbound се откроява, където и да отиде. Има тънък, целеустремен външен тип с покритие Shadow Atlas Matt на бронята и решетката, до момента в който страничните вентилационни отвори са приключени в антрацит. За да добавят Outbound дизайна, се оферират 20-инчови джанти с покритие Gloss Black и 22-инчови джанти в Shadow Atlas Matt.

Fuji White, Santorini Black, Carpathian Grey и Eiger Grey съставляват цветовата палитра, до момента в който присъщите задни панели в цвета на каросерията и D-колоните допълват екстериорните усъвършенствания. За клиенти, които се нуждаят от превъзходна резистентност на надраскване отвън утъпканите пътища, се предлага защитно фолио от сатен.

Вътре клиентите могат да изберат първокласна напълно кожа Windsor или издръжлива материя Resist, предлагайки варианти за тактилни материали, които най-добре дават отговор на метода им на живот. Всички са приключени в цвят Ebony, с таван от Ebony Morzine, фурнир Robustec и присъщата за Defender напречна греда на автомобила в Satin Black Powder Coat Brushed покритие.

Практичните детайли пазят напълно интериора. Издръжливата гумена подова постеля може да се сгъне, с цел да защищити бронята при товарене на обемисто или тежко съоръжение като колела или куфари. Допълнителните зони за предпазване специфичните начини за закрепване безвредно съхраняват дребни и огромни предмети.

Неудържимата дарба 4x4 се обезпечава от потвърдената умна система за задвижване на всички колела на Defender и Terrain Response 2, до момента в който електронното въздушно окачване и адаптивната динамичност са инсталирани като стандарт. Усъвършенстваните технологии за офроуд шофиране обезпечават безпроблемно и гладко тръгване по всевъзможен терен, с електронното въздушно окачване, което разрешава до 430 мм артикулация и до 900 мм прегазване.

Defender 130 Outbound може да тегли до 3000 кг – което значи, че всичко от джетове и лодки до каравани и ремаркета може да се тегли с лекост. Прикачването се улеснява от въздушното окачване с превключватели за покачване и втурване на задната част на автомобила.

Defender 130 Outbound се предлага с мощ P400 бензин и D300 дизел Ingenium. И двете разполагат с технологията Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) за оптимална продуктивност и успеваемост.

Defender 130 V8
Гамата Defender 130 също се уголемява с прибавянето на 5,0-литров V8 мотор с компресор, предлагащ завладяваща композиция от продуктивност, изисканост на придвижването и благоприятни условия. Произвеждайки 500 к.с. и 610 Nm въртящ миг, той задвижва Defender 130 от 0-100 км/ч единствено за 5,7 секунди. Предлага се с избор от три мотора на върха на осемместната гама, като шестцилиндровите Ingenium P400 и D300 също са разполагаем.

Скритата хармония е отличителна в екстериора на Defender 130 V8. Предлага се извънредно в Carpathian Grey или Santorini Black и включва четири инсталирани извънбордови ауспуха – налични единствено за V8 – плъзгащ се панорамен покрив с черен противоположен покрив, V8 екстериорна емблема, матрични LED фарове с присъщи дневни светлини, затъмнени задни светлини, Privacy Glass и 22-цолови алуминиеви джанти Satin Dark Grey.

Вътре луксът и динамичността идват с помощта на 14-посочни отопляеми и охлаждани електрически седалки за лидера с памет, облицовани с кожа Windsor Ebony с велур Dinamica и плат Robustec. Те са допълнени от велурен отопляем волан, тапицерия в цвят Ebony Morzine и сатенено черна напречна греда на автомобила. Defender 130 V8 разполага също с четиризонов климатроник, отопляеми седалки от третия ред и климатизирани седалки на втория ред – в допълнение към звукова система Meridian, Head-Up екран, интерактивен екран за лидера и Cabin Air Purification Plus.

Награждаваният Pivi Pro инфотейнмънт разполага с 11,4-инчов стъклен сензорен екран с опция за програмен продукт по въздуха. Включени са общоприети безжични Apple CarPlayTM и Android Auto. И технологията за адресиране what3words е интегрирана за тъкмо намиране на дестинация даже в най-отдалечените места. Безжичното зареждане на устройства обезпечава бързо зареждане без кабел, до момента в който Alexa voice AI обезпечава подсъзнателен надзор на основни функционалности на автомобила.

County Exterior Pack за Defender 110
Тези, които търсят усъвършенствана персонализация на Defender 110, могат да изберат новия пакет County Exterior Pack. Вдъхновен от истинския Defender County, той включва неповторими екстериорни детайли с съвременна интерпретация, предопределена да отпразнува именитото завещание на 4x4.

Пакетът County Exterior Pack се предлага за 110, в S, SE и HSE спецификации. Графиките на County по вратите и страните на купето, както и 20-инчови алуминиеви джанти са най-привличащите вниманието детайли. Те се оферират в две покрития, в това число Gloss White, с цел да добавят присъщата хармония на екстериорния пакет.

Предлага се набор от интериорни цветови комбинации и съчетания от материали, в това число седалки Resist, Grained Leather и Windsor кожа, всички приключени в Ebony – до момента в който Acorn с Lunar интериор също се предлага за коли Fuji White и Santorini Black.

Допълнителни усъвършенствания
Loadspace Floor Tray идва като стандарт за всички модели Defender 90 и Defender 130 с осем места. Новата функционалност, която включва вътрешно предпазване, разрешава съвсем плосък под на товарното пространство и подсигурява, че всяко място е усвоено. Новият аксесоар е наличен и за притежатели на съществуващите към този момент Defender 90 и Defender 130.

За Defender 90 достъпът до втория ред е усъвършенстван с нова ръкохватка, бързо прегъване и плъзгане на пътническата седалка от първия ред и въвеждането на сгъваеми задни седалки от втория ред 40:20:40 с централни подлакътници.

*Източник: www.landrover.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР