​Министърът на вътрешните работи присъства на церемонията по връчване на

...
​Министърът на вътрешните работи присъства на церемонията по връчване на
Коментари Харесай

Министър Демерджиев: Не спирайте да се борите за доброто, защото това е начинът да променим страната си

​Министърът на вътрешните работи участва на церемонията по връчване на дипломите на студентите в Академията на Министерство на вътрешните работи
Днес в Академията на Министерство на вътрешните работи студенти от факултет „ Полиция “ и факултет „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ получиха своите дипломи. На тържествената гала участваха вицепремиерът по вътрешна сигурност и публичен ред и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, ректорът на Академията старши комисар доцент доктор Иван Видолов, преподаватели и близки на студентите.

„ Битката сред положителното и злото съществува и в нея няма неутрални. Вярвам, че вие ще извършите нужното да сте от страната на положителното, да сте бъдещето на българската полиция. Вярвам, че преподавателите ви в Академията на Министерство на вътрешните работи са ви дали основите за това. Не спирайте да се развивате, да придобивате нови познания и умения “, с тези думи към бакалаврите и магистрите се обърна министър Иван Демерджиев.

Дипломирането ви е победа и мотив за горделивост, тъй като отсам ще си тръгнете обогатени духовно, уверени и с готовност да реализирате новите си познания, съобщи в словото си старши комисар доцент доктор Иван Видолов. Той акцентира, че множеството от студентите  имат сполучлива професионална реализация, а дипломирането им е стъпка нагоре към рационализиране и надграждане на предходни познания,  късмет да открият нови благоприятни условия за кариерно израстване и развиване.

От името на завършващите студенти отличникът на випуск 2022 – Петър Гицев благодари на преподавателите и управлението на Академията на Министерство на вътрешните работи за търпението и професионализма. „ От вас получихме нужните познания и умения, с които да затвърдим и надградим нашите качества. Наученото ще бъде съхранено и предадено на идващите, избрали нелеката специалност служител на реда и пожарникар. “

По време на церемонията министърът на вътрешните работи и ректорът връчиха дипломите на бакалаврите и магистрите в задочна форма на образование. Студентите бяха поздравени и с къса стратегия от представителния оркестър при Академията на Министерство на вътрешните работи с диригент Александър Иванов. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР