​Главен комисар Антон Златанов отличи старши полицай Никол Костадинова от

...
​Главен комисар Антон Златанов отличи старши полицай Никол Костадинова от
Коментари Харесай

Наградиха гранични полицаи и куче след екшън с мигранти край Средец

​Главен комисар Антон Златанов отличи старши служител на реда Никол Костадинова от гранично полицейско управление-Средец за присъединяване ѝ в интервенцията като лидер на служебно куче и още девет нейни сътрудници

 Златанов  описа, че през вчерашния ден е имало характерен случай , при който група от шестима мигранти беше минала нелегално турско-българската граница.

Патрулиращите чиновници са го задържали с помощта полицейското куче , водено от старши служител на реда Никол Костадинова. Граничните служители на реда няколко пъти разпоредили на нарушителите да спрат, само че те не се подчинили .

Това наложило старши служител на реда Костадинова възпроизвела сигнален изстрел във въздуха и задачата е реализирана – групата застанала на място, а сътрудниците ѝ незабавно обкръжили нарушителите. Опитвайки се да избяга, единият от мигрантите б лъснал старши служител на реда Костадинова и тя възпроизвела несъзнателен изстрел от прибраното в кобура оръжие, който я е засегнал в крайници .

На място е извикан екип на „ Спешна здравна помощ “, който я е транспортирал до болница . Няма заплаха за живота ѝ, в положително положение е с помощта на грижите на лекарите и с висок военен дух .

Тя е героят на вчерашния ден и дружно с деветимата ѝ сътрудници, взели участие в интервенцията, получиха награди за труда си

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР