Зюмбюлите са невероятно красиви и ароматни цветя. Съществуват митове за

...
Зюмбюлите са невероятно красиви и ароматни цветя. Съществуват митове за
Коментари Харесай

Интересни факти за зюмбюла или защо да го отглеждате вкъщи

Зюмбюлите са необикновено красиви и ароматни цветя. Съществуват легенди за тях още от Древна Гърция. Според тях тези величествени цветя се свързват с кръвта и със гибелта...
Днес сме ви приготвили за зюмбюла или за какво да го отглеждате у дома. 
 Как да имате спалня, цялостна с растения, само че без насекомите? Как да имате спалня, цялостна с растения, само че без насекомите?
Нищо не наподобява по-мечтателно от спалня, цялостна с растения. Невъзможно е да се подсигурява, че вашето растение в никакъв случай няма да получи вред...
Наличието на разцъфтял зюмбюл в къщата на песимистите, хората, склонни към депресивни положения, е доста потребно. Това растение внася лекост и оптимизъм в живота, те кара да погледнем свежи съществуващите проблеми и проблеми. Чудният мирис без диря отблъсква всяка горест, горест и трайно се освобождава от неприятно въодушевление.
Незаменим цвете от дъжд за креативен персони. Той способства за полета на ентусиазъм, разсънва въображението и прибавя позитивна сила към околното пространство. Особено ефикасен в този смисъл, цветята са бели и неясно розови.
За мързеливи и неинициативни естества, се предлага да се придобият зюмбюли от ярки, наситени цветове: лилаво, лилаво, лилаво или блестящо розово. Те ще ви оказват помощ да разтърсите нещата, да загубите незаинтересованост и най-после да покажете потребна активност. Освен това тези цветя изцяло възвръщат енергийните си загуби след тежък работен ден.
Очарователният мирис на зюмбюли оказва помощ за възобновяване на мира и спокойствието в къща, изпълнена с кавги и спорове сред съпрузи. Той успокоява буйните пристрастености и помирява воюващите страни, прави фамилните връзки по-хармонични и интелигентни.
 Езикът на цветята - скритата им символика Езикът на цветята - скритата им символика
Подареното цвете показва почитание и любов. Но с изключение на всички тези прелестни усеща, другите цветя символизират и разнообразни страсти и по...
Но „ цветът на дъжда “ работи извънредно отрицателно върху болните. За тях ароматът на зюмбюл е прекомерно ослепителен и провокиращ, което води до прекалено възбуденост и доста утежняване на благосъстоянието.
Нашите предшественици бяха сигурни, че сушено цвете или луковица на зюмбюл е отличен страж, който може да отбрани от всякаква негативна сила. За да се предпазите от злото, целесъобразно е постоянно да го носите със себе си в чанта или специфична торбичка към врата си.
Заводът в къщата ще защищити дома от завистливи и злонамерени гости, изплаши злите сили и други тъмни лица от семействата. И в случай че сте измъчвани от ужасни или натрапчиви сънища, тогава просто сложете сухи съцветия под възглавницата си и кошмарите ще спрат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР