Звездното попълнение в селекцията на Левски Жорди Гомес разкри надеждите

...
Звездното попълнение в селекцията на Левски Жорди Гомес разкри надеждите
Коментари Харесай

Жорди Гомес: Спас Русев е много амбициозен, той лично ме доведе в Левски

Звездното попълнение в селекцията на Левски Жорди Гомес разкри очакванията си за идния сезон и аргументите, които са го предиздвикали да одобри предлагането на „ сините “. Испанецът неотдавна е част от Левски, само че към този момент знае няколко думи на български: „ Само Левски “ и „ Да “. Той признава, че топлите летни температури припомнят за родния му град Барселона.

" В момента е прекомерно горещо за мен. Иначе не познавам страната и града, само че даже и дребното, което видях ми харесва. Радвам се, че съм тук и се надявам да се любувам на града и като цяло на престоя си в клуба “, съобщи Гомес в предаването " Тази заран " по bTV.

Лично притежателят на Левски Спас Русев докара испанеца на „ Герена “. Бизнесменът води и договарянията с Жорди Гомес.

" Собственикът ми описа за тима. За неговите упоритости с клуба. На мен това ми харесва и точно поради това съм тук. Харесва ми методът, по който той мисли и какъв брой е упорит. Аз също съм упорит и се надявам идващият сезон да е по-добър от предишния за нашия тим ", разкри испанецът.

По време на престоя си в Англия Гомес бързо се трансформира в любим на почитателите поради неизчерпаемата си сила на терена. Една от тайните за страхотната му кондиционна форма е йогата.

" Помага ми да съм във форма, да възпрепятствам травми. Аз обичам върша йога. До момента това постоянно ми е пособие, тъй че аз ще не преставам да се практикувам “, призна халфът на Левски.

Жорди Гомес нормално е щатен реализатор на дузпи и директни свободни удари в тимовете, в които играе.

" Ако има дузпи или фаулове, ще опитам да изумявам задачата. Най-важната загадка в майсторското осъществяване е подготовката. Трябва да оставаш след подготовка, с цел да ставаш по-добър, а на самите мачове е моментът, в който показваш, че можеш да бележиш попадения “, разкри тайната си юношата на Барселона.

Любимият номер на Жорди Гомес е 14. В Левски той няма да може да играе с този номер на фланелката, тъй като към този момент е ангажиран.

" Помислих си – добре, дано пробваме с 13 и да забележим по какъв начин ще се получат нещата. Харесва ми и се надявам, че ще имам страховит сезон. Не знам дали това число носи шанс, само че нека това да е моят късметлийски номер и всички да имаме добър сезон, в това число и аз ", приключи играчът на „ сините “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР