Звездната актьорска двойка Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер тайно готвят

...
Звездната актьорска двойка Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер тайно готвят
Коментари Харесай

Майкъл Фасбендър и Aлисия Викандер готвят тайна сватба

Звездната актьорска двойка Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер скрито готвят женитба на испанския остров Ибиса идващия месец, заяви английският вестник Sun.

"Подробностите за тържеството се пазят в цялостна загадка ", е декларирал източник, непосредствен на двойката пред изданието. Той твърди, че звездата от "300 " ще поеме престоя на всичките посетители и е решен да провежда грандиозно празненство, което да засенчи всяко друго събитие, което се е случило или следва да се случи тази година на известния, с щурите си купони и празненства, остров. Поканените обаче, не знаят нищо за това какво ги чака на тайната женитба. Единственото, което двойката им е съобщила е датата, на която би трябвало да дойдат.

28-годишната Алисия Викандер и 40-годишният Майкъл Фасбендър се срещнаха на снимачната площадка на кино лентата "Светлина сред океаните " на режисьора Дерек Сианфранс. Те се събраха през 2014 година и оттогава до в този момент се стараят да опазят връзката и персоналния си живот надалеч от любопитните обективи на папараците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР