Звездите спазиха традицията в облеклото на Видео музикалните награди на

...
Звездите спазиха традицията в облеклото на Видео музикалните награди на
Коментари Харесай

Разголените звезди обърнаха на бардак раздаването на наградите на MTV

Звездите съблюдаваха традицията в облеклото на Видео музикалните награди на MTV, като за поредна година се появиха със мощно разголени тоалети, множеството с неуместни кройки.
Рита Ора облече изцяло транспарантна черна рокля с безредно ситуирани орнаменти, под която носеше само черни бикини. Гърдите на певицата бяха на показ за фоторепортерите, като те даже съумяха да снимат зърната й. Провокацията не бе задоволителна за поп звездата и тя реши да целуне по устата колежката си Бебе Рекса.

Черната пантера Наоми Кембъл шашардиса всички с визията си (СНИМКИ)
Най-много еротика обаче показва риалити звездата от " Black Ink Crew " Скай, която копира стила на Лил Ким от премиите през 1999 година и остави едната си гърда на показ. Скандалната Амбър Роуз пък заложи на алено долни дрехи от лак с жартиери.
Сред най-сексапилните дами, несъмнено, още веднъж бе ветеранката Джей Ло, която облече сребриста дълга рокля, само че без непотребни провокации. Приятелят на поп дивата Алекс Родригес бе извънредно горделив с половинката си и не спря да театралничи с нея и да я снима на аления килим.

Секси моделки на Victoria's Secret се демонстрираха по сутиени без капка позор, а кокона почна да ги обарва по гърдите - повода е смайваща (ВИДЕО)






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР