Звезди на Tik Tok ще гостуват в Перник по повод

...
Звезди на Tik Tok ще гостуват в Перник по повод
Коментари Харесай

Звезди на Tik Tok ще гостуват в Перник за Деня на детето

Звезди на Tik Tok ще гостуват в Перник във връзка днешния празник на детето. Срещата с тях ще стартира в 16.30 часа пред или в Двореца на културата, според от това дали ще вали дъжд, оповестиха уредниците от Община Перник.

Много изненади и занимания чакат най- дребните през днешния ден. Те ще имат въможност да рисуват с тебешири дружно с създатели от Художествена изложба - Перник и да се потопят в приказни магии с младите артисти от детско- юношеския спектакъл „ Мускетарите ”. В програмата ще вземат присъединяване и други креативен съставиот Обединения детски комплекс и Общинския юношески дом.

И с цел да бъде празникът още по-пъстър и пъстър, Регионалният исторически музей отваря креативен ателиета за децата на Перник на улица „ Вълшебна ”. Днес е последният ден и на благотворителния базар за играчки. С набраните средства от продажбата им ще бъде подкрепено лекуването на седем заболели деца. Празнични събития във връзка 1 юни ще има и в доста от обитаемоте места на територията на общината.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР