Звездата от Grand Designs, Кевин Макклауд, даде емоционална актуализация за

...
Звездата от Grand Designs, Кевин Макклауд, даде емоционална актуализация за
Коментари Харесай

Звездата от Grand Designs Кевин МакКлауд дава емоционална актуализация за „най-тъжната къща някога“

Звездата от Grand Designs, Кевин Макклауд, даде прочувствена актуализация за „ най-тъжната къща в миналото “, споделяйки страховете си за благосъстоянието на предходния й притежател.

Имотът в Южен Девън закупи популярност в шоуто на Channel4, откакто бракът на Едуард Шорт се разпадна и той потъна в задължения, пробвайки се да го построи и продаде. Феновете бяха разрушени след излъчването на епизода, само че в този момент водещият, 64-годишният Кевин, приказва за гордостта си от Ед, откакто обърна благосъстоянието си.

Говорейки от Grand Designs Live в London ExCel, той призна, че е бил обезпокоен за благополучието на Ед, в сравнение с за къщата му, както той сподели: „ Имах повече терзания за благополучието на Ед и благополучието на фамилията му. Но да, имах терзания по отношение на къщата по средата.

‌„ Беше незавършена и защото той не можеше да продължи с работата. Водата навлизаше и това му струваше десетки хиляди лири за ремонт на стоманената структура и остъкляването, тъй като постройката не беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР