Звездата на Нидерландия Дейли Блинд бил потресен от случилото се

...
Звездата на Нидерландия Дейли Блинд бил потресен от случилото се
Коментари Харесай

И звезда на Нидерландия със сърдечни проблеми

Звездата на Нидерландия Дейли Блинд бил покъртен от случилото се с Кристиан Ериксен и имал съмнения дали да излезе на терена в мача против Украйна нощес от Евро 2020.

Датският национал Ериксен колабира на терена в събота в дуела против Финландия и бе откаран в болница, където медиците стабилизираха положението му. Инцидентът е повлиял в психически проект върху Дейли Блинд, който имаше сходни проблеми със сърцето предходната година.

Блинд въпреки всичко излезе на терена при успеха против Украйна с 3:2, а в средата на второто полувреме бе заменен и не сдържа сълзите си, оповестява Гонг.

„ Случилото се в събота оказа голямо въздействие върху мен и то освен, тъй като познавам Кристиан и той ми е другар. Ситуацията беше ужасна. Аз също имах сходни проблеми и трябваше да преодоля тази психическа преграда и да играя против Украйна “, разяснява 31-годишният Блинд.

През 2019 Блинд почувства зашеметяване по време на мача на Аякс против Валенсия от Шампионска лига, а по-късно лекарите откриха инфектиране на сърдечен мускул и играчът претърпя интервенция, при която му бе подложен кардиостимулатор, който да поддържа в норма сърдечния темп. През предишния август устройството не сработи и Блинд още веднъж почувства неразположение по време на контрола.

„ Трябваше да превъзмогна себе си, с цел да изляза на терена и съм горделив, че го направих. Ето за какво страстите ми бяха толкоз мощни в края на мача. Определено обмислях да не играя в този мач. Кадрите по малкия екран на случая с Ериксен ми повлияха доста. Не можах да дремя поради този случай. Наистина трябваше да преодолея огромно психическо затруднение, с цел да играя в мача против Украйна “, сподели още Дейли Блинд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР