Звездата на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович беше пожален от

...
Звездата на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович беше пожален от
Коментари Харесай

На Ибрахимович му се размина

Звездата на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович беше пожален от Дисциплинарната комисия на МЛС. Шведският нападател контузи съществено съперников футболист в градското дерби с ФК Лос Анджелис преди няколко дни, само че не получи никакво наказване. Потърпевшият Мохаамед Ел Мунир отнесе удар с лакът в главата, вследствие на което се оказа със счупена лицева кост и се наложи да бъде опериран. Бранителят сигурно ще бъде отвън терените най-малко 4 седмици.

Ибра нееднократно е работил по сходен метод против противници. В този случай той даже не получи жълт картон, само че в обществените мрежи припомниха по какъв начин до момента в който играеше в Манчестър Юнайтед за същия удар в главата на неприятелски футболист шведът беше изпъден, а по-късно му бе наложена и спомагателна глоба.

Самият мач приключи 3:2 за Лос Анджелис Галакси, с хеттрик на Ибрахимович. Двата гола за ФК Лос Анджелис пък бяха дело на голмайстора на Мейджър лигата от началото на сезона Карлос Вела. Преди дербито мексиканецът попадна под прицела на Златан, който съобщи, че сравненията сред двамата са нелепи, най-малкото тъй като Вела е на 29 години и играе в Съединени американски щати, а на тази възраст Ибрахимович беше суперзвезда в Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР