Звездата на италианския Лацио Чиро Имобиле заяви, че старши треньора

...
Звездата на италианския Лацио Чиро Имобиле заяви, че старши треньора
Коментари Харесай

Имобиле смята, че Индзаги е един от най-добрите тактици в Европа

Звездата на италианския Лацио Чиро Имобиле съобщи, че старши треньора на отбора Симоне Индзаги е страховит стратег. Италианецът даде дълготрайно изявление за „ Il Corriere dello Sport “ по разнообразни тематики и приказва за това по какъв начин коронавирусът се отразява на живота му в Италия.

„ Много е мъчно да тренираш вкъщи, тъй като се оказваш, че работиш самичък. Толкова ми липсва топката, моите съотборници, мачовете, заниманието от нашата работа “, стартира Имобиле пред „ The ​​Roman Daily “.

„ Сложно е, само че се опитваме да създадем всичко допустимо, тъй като би трябвало да поддържаме форма по някакъв метод. От време на време търча на терасата. От време на време играя с топка, тази, която донесох у дома, откакто вкарах хеттрика против Сампдория, и стартирам да дриблирам, само че не едно и също нещо като не трениорвка “.

Лацио прави страховит сезон под управлението на Симоне Инзаги, а нападателят е на мнение, че той е идеалният треньор за отбора.

„ Той е страховит италианските стратег. Освен това продължава да учи видеоклипове, с цел да се приготви за мачовете. Той донесе повече придвижване и динамичност в тренировките, по-малко атлетична работа без топката. Той стана треньор с европейски вероятности ", показа още някогашният футболист на Торино и Борусия Дортмунд.

Евро 2020 беше публично отсрочено тази седмица и съгласно Имобиле това е било вярното решение.

„ Отлагането на шампионата за 2021 година беше мъчителен избор, само че при прекъсването на шампионатите бе мъчно да се резервира времето на шампионата. Щеше да има прекалено много мачове. Съжалявам, тъй като през последните две години се подготвихме добре с Роберто Манчини. Най-голямото ми страдание за Италия е, че не стигнахме до Световното състезание през 2018 година. Въпреки това към момента имаме Европейско състезание, с цел да се реваншираме ", сподели още Имобиле.

Нападателят беше запитан и кой гол счита, че е най-красивия в кариерата му за „ римските орли “.

„ Ако трябваше да избера, това щеше да е голът против Милан на „ Сан Сиро “ по-рано този сезон. Хареса ми освен поради това, че е постигнал задачата си, само че беше и красиво осъществяване ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР