Звездата на Celebs Go Dating Анна Уилямсън разкри най-ефективната“ техника

...
Звездата на Celebs Go Dating Анна Уилямсън разкри най-ефективната“ техника
Коментари Харесай

„Простият“ трик на Celebs Go Dating Anna Williamson за ранно напускане на неудобна среща

Звездата на Celebs Go Dating Анна Уилямсън разкри най-„ ефикасната “ техника за бързо овакантяване на неуместна среща, до момента в който хиляди необвързани се приготвят за вино и вечеря на Свети Валентин.

Откакто се причисли към шоуто на Channel 4 през 2019 година, специалистът по запознанства оказа помощ на хора като Алисън Хамънд, Уейн Линекер и Синита да търсят любовта. Знаменитостите постоянно са проведени на вечери с незнайни сътрудници, само че Анна приканва необвързаните да заобикалят храна непременно.

Говорейки с Mirror, тя сподели: „ Всъщност предлагам на хората да не излизат на вечеря на първа среща, тъй като това може да бъде огромно излишно напрежение, обвързвано с ножове, вилици и храна. “

Също по този начин е по-трудно да се излезе от неуместна среща, в случай че има включена храна, изясни Анна. Тя сподели: „ Ако е първата среща, бих споделила, че просто отидете на пиво или кафе. По този метод можете да излезете от тази дата доста бързо след 30 минути, в случай че не върви тъкмо както желаете.

„ Ако вечеря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР