Звездата на Ботев (Враца) Валери Божинов получи 11 гласа за

...
Звездата на Ботев (Враца) Валери Божинов получи 11 гласа за
Коментари Харесай


Звездата на Ботев (Враца) Валери Божинов получи 11 гласа за играч на 16-ия кръг в Първа лига з

Звездата на " Ботев " (Враца) Валери Божинов получи 11 гласа за състезател на 16-ия кръг в Първа лига за двата гола и цялостното си показване в мача с " Левски ". В класацията за състезател на ноември Божинов получи 14 гласа, следван от Кирил Десподов от ЦСКА-София с 5.

" Благодаря на моите съотборници, на треньора Сашо Ангелов, на кмета, на шефа. Когато сме един пестник, едно дружно, нещата се получават. Валери без неговите съотборници и сътрудници няма по какъв начин да има триумфи на терена и отвън терена.
Ние сме извънредно щастливи и горди от това, което вършим. Това е тим от много години не е бил в " А " група, влиза от втора лига. И да постигнеш четири следващи победи като тим, който се бори за оставане, не е толкоз елементарно. Но упоритостите и труда, който влагаме всеки ден, не е елементарно. Но би трябвало да вярваш в качествата си. Ако не си експерт, няма по какъв начин да бъдеш заплатен. Знам по какъв начин минава един наш ден - доста труд, доста пот, ограничения от нас футболистите. Не е елементарно, само че когато имаш упоритости, би трябвало да се бориш ", съобщи 32-годишният нападател.

Божинов разяснява нарасналото се закъснение в точките на " Левски " и ЦСКА-София от седемкратните първенци " Лудогорец ", както и дали някой пречи на двата отбора да бъдат конкурентни.

" Не мисля, че Домусчиев е отговорен за проблемите в " Левски " и ЦСКА. Също по този начин и не съм аз отговорен за това, че " Левски " не може да бие " Ботев " (Враца). Защото с изключение на нас, те не могат да бият и " Септември ". Не знам какви проблеми имат двата тима, тъй като не съм в кухната на двата клуба. Не знам за какво би трябвало да се търси проблем там, където няма. Ако аз имам проблеми, ще си ги диря в себе си. Ще приказвам с футболисти, с всички, с цел да го решим дружно всичко. Ако имаш проблем, би трябвало да го намериш в своя си тим. Аз се надявам тези три точки, които " Ботев " взе от " Левски ", да не са огромния проблем. Не виждам проблем в Домусчиев за софийските тимове, които са му съперници за купата ", продължи някогашният национал.
 Снимка

" Ако имат проблеми, те би трябвало да си ги решат. Гриша Ганчев е огромен експерт, в смисъл от много години е във футбола, не му е за първи път. В " Левски " също има хора, които са наясно с материята. Трябва да се натъртва на това, че един шеф или треньор, би трябвало да бъде повече психолог. Аз когато отидох в " Ботев " (Враца), освен съм сътрудник на моите съотборници, само че съм и един тип психолог. Обичам да приказвам с тях, в случай че има проблеми - ги решаваме, в случай че няма - оказвам помощ на моите съотборници да израстват. Ако работиш вярно, видяхте - никой до момента не е отишъл на " Герена " да вкара три гола. Само работа, доста пот и предпочитание ", приключи Валери Божинов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР