Звездата на Барселона Лионел Меси не поднови договора с каталунския

...
Звездата на Барселона Лионел Меси не поднови договора с каталунския
Коментари Харесай

Меси не иска да подписва с "Барса"

Звездата на " Барселона " Лионел Меси не възобнови контракта с каталунския клуб поради сегашната обстановка с президента на клуба, оповестява " Апелативен съд ".

Според източника аржентинецът не желае да подпише ново съглашение в миг, когато върви процедура по събирането на подписи за избор на съмнение към президента Жозеп Мария Бартомеу.

Ако Меси не подпише контракта през този интервал, това ще се отрази на броя на подписите против досегашния президент. За да има избор на съмнение е належащо да се съберат 16 хиляди или 15% от членовете на клуба.

През юли Жозеп Бартомеу съобщи, че клубът е постигнал съглашение с аржентинеца за новия контракт. Меси обаче не удостовери тази информация, а медиите в Испания настояват, че това е последния сезон на футболиста на " Камп Ноу ".

Ако Меси не подпише нов контракт, то това ще бъде втори удар за каталунците в границите на няколко месеца. През летния трансферен прозорец, клуба напусна Неймар в посока " Пари Сен Жермен " за сумата от 222 млн. евро. Така той се трансформира в най-скъпият футболист в историята.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР